Postojimo već 16 godina

Ovo je naša priča

Postojimo već 16 godina

Ovo je naša priča

Organizovali smo preko 1800, a dekorisali preko 3400 proslava različitih vrsta, radili sa mnogo klijenata iz Srbije i iz inostranstva, a tokom rešavanja brojnih zahteva rasli smo u tim koji sa sigurnošću može reći da je među vodećima u našoj industriji na teritoriji Srbije i regiona.

Kvalitet na prvom mestu doneo nam je mnoštvo pozitivnih komentara i jednu od najboljih, ali i najstabilnijih pozicija na tržištu.

4.9 243 #!trpst#trp-gettext data-trpgettextoriginal=457#!trpen#reviews#!trpst#/trp-gettext#!trpen#

Timski rad

Ključ do "posla iz snova"

Timski rad

Ključ do "posla iz snova"

Intenzivne promene tržišta i postavljena dinamika zahtevaju konstatni napor koji se ulaže u osmišljavanje novih, kreativnih rešenja. Naš tim posebno je interesantan, pre svega zbog činjenice da dolazimo iz različitih oblasti, što smo iskoristili kao prednost da mnoga znanja, iskustva i veštine pretočimo u zajednički cilj – autentičnost i prepoznatljivost koja za osnovu ima kvalitet. Među nama ima organizatora sa ugostiteljskim iskustvom, turizmologa, dizajnera, televizijskih znalaca, aranžera, grafičkih dizajnera, montera… Ali ono što delimo jeste kreativnost, dobra organizacija, želja da napredujemo i budemo podrška vašim idejama.

Sa ponosom naglašavamo da naš dizajnerski tim učestvuje u osmišljavanju i izvedbi dekoracija, što nam je donelo različitost stilova i kreativni pristup velikog formata.

Naš tim

Upoznajte sjajne ljude

Naš tim

Upoznajte sjajne ljude
gabi.arkadia@gmail.com
Gabrijela Brujić
DIREKTOR / OSNIVAČ

Diplomirala je marketing i trgovinu. Ni sama ne može da nabroji koliko venčanja i proslava ima iza sebe. Počela je karijeru u hotelu Hyatt Regency Belgrade, da bi je nastavila kao dugogodišnji menadžer restorana Reka. Sklona je ‘’beskonačnom kretanju’’. Obožava svadbe, a kao manu izdvajamo da uvek uradi više od dogovorenog.

zoran.leonline@gmail.com
Zoran Brujić
ORGANIZATOR / OSNIVAČ

Organizator venčanja u restoranu Smokvica. Inženjer je mehanizacije. Bubnjar u duši (i na javi). Dizajnira i pravi unikatni nameštaj. Bivši je stjuart. Dobar je u donošenju odluka.

mirjana.arkadia@gmail.com
Mirjana Bečejić
Grafički dizajner

Zadovoljni klijenti postaju saradnici? Možda zvuči nesvakidašnje, ali to je priča Mirjane Bečejić. Prvo je bila naša mlada, a kasnije se savršeno uklopila u tim. Po vokaciji je grafički dizajner, po ubeđenju esteta. Ako volite belo, topla preporuka je da budete njen klijent. Vedra, a pre svega kreativna. I najbrža među nama. 😊

ivana.arkadia@gmail.com
Ivana Stanojević
PROJECT MANAGER

Takođe je prvo bila naša mlada, a kasnije je postala saradnik koji nema zamenu. Svidelo nam se njeno oko za detalje. Omiljena joj je žuta boja. Specijalizirala je projektni menadžment, doktorirala upornost. Neće odustati dok budućim mladama ne budu ispunjene sve želje. 😊

sladjana.arkadia@gmail.com
Slađana Kovjanić Bošković
ORGANIZATOR

Po zanimanju diplomirani turizmolog, po opredeljenju optimista. Dupla vodolija. Sa velikom dozom razumevanja prilazi svim situacijama. Ne brinite – prepustite joj se.
P.S. Pritajeni general. 😊

ivadokmanovic.arkadia@gmail.com
Iva Dokmanović
SOCIAL MEDIA MANAGER

Iva je došla tiho i osvojila nas brzo. Društvene mreže su njena specijalnost, ali joj i dekoracija odlično ide.

dusan.arkadia@gmail.com
Dušan Rajković
Logističar

Uvek na zadatku, ništa njemu nije teško ponedeljkom, sredom, petkom. Vozi, smišlja, juri, nosi i spavanju prkosi.

andjela.arkadia@gmail.com
Anđela Milutinović
ORGANIZATOR

Anđela je naša mlada snaga. Sposobna za svaku poziciju i završava svaki posao.

tanjad.arkadia@gmail.com
Tatjana Dragić
ORGANIZATOR
Naša Tanja ima strpljenja za svako vaše pitanje i rešenje za svaki problem. Njen izgled je u skladu sa osobom unutra – kreativna, neočekivana, sistematična, detaljna i nadasve pozitivna.
Ana i Marija Sirovljević
Dekorateri

I jedna i druga svoju stranu drže, svima nama za ponos služe. Od malena među cvećem, uvek se raduju zadatku najvećem.

Iva Dimitrijević
DEKORATER

Iva je sa nama od davnih dana i njeni aranžmani su bez mana. Ume i da potrči i da stigne i da nekako uvek na pravom mestu nikne.

Emilija Milenković
Dekorater

Baš kao na slici, Ema dominira i na terenu. Brza kao munja, svaki cvet gde treba ušunja, važan šraf u balansu tima i prosto nam prija svima.

Posebni ljudi

u našem životu i radu

Posebni ljudi

u našem životu i radu
Ljiljana Čorokalo
Osnivač & "Dinosaurus"
Lejla Žerajić
Dizajner & "Dinosaurus"
Katarina Teslić
Organizator
Milan Džukić
Marketing expert
Ne manje vredan deo ekipe čine naši cvećari, dekorateri, aranžeri, monteri, dizajneri, magacioneri…
Uz naš tim vaši snovi postaju stvarnost!