J. Subotića 12, Zemun (entr. from S. Markovića 11)
Contact +381 60 699 00 64

Organizacija team building-a

Poslovna orijentisanost zahteva mnogo više od samog vođenja biznisa. Međusobno upoznavanje na višem nivou, izgradnja poverenja i razumevanja osnove su dobrog Team building. Entertainment, shared activities, and a relaxed atmosphere go hand in hand, and it's up to you to choose your location, theme and duration.

Kreiranje sadržaja, profesionalno prilagođavanje programa, aktivnosti i satnice neki su od naših zadataka. Takođe, team building depends on the structure of your team. We carefully plan activities according to each member's needs, so that none of your colleagues feel excluded.

Zašto je važnan odlazak van stalnog mesta boravka? Pre svega zbog privatnosti, različitih zahteva grupnih aktivnosti, što više dodatnog sadržaja koji možda nije dostupan u vašoj blizini, a najvažnije – zbog apsolutne upućenosti članova jednih na druge. Raznoliki sadržaji kreiraju se isključivo prema afinitetima vas i vaših kolega.

Biciklističke ture, nadmetanje u plivanju, vožnja, jahanje – sve ovo prijaće avanturističkom duhu. Mlađi kolektivi ističu da su im sportske aktivnosti od posebnog značaja jer za njih često nemaju vremena dok se trude da unaprede svoje karijere. Sportovi se biraju u zavisnosti od broja učesnika, godina, interesovanja i želja.

Umetničke aktivnosti spajaju obilje art tehnika kroz koje će se uspešno izraziti svaki pojedinac, a kolektivna svest biće jača zbog specijalnih aktivnosti namenjenih za rad u grupi. Crtanje mandala, fraktalne tehnike, zajedničko vajanje i slično. Zvuči kreativno i zabavno? Ovaj vid Team building pogodan je za sva godišta, sve prostore i ne zavisi od godišnjeg doba.

Jačanje tima kroz edukativne radionice podrazumeva organizovanje sadržaja uz pomoć kojih svaki pojedinac dobija priliku da radi na sebi, ali i da bolje razume procese grupe kojoj pripada. Rad se uglavnom odvija kroz razne eksperimente, a učestvovanje često zahteva verbalno izražavanje. Ovaj team building je idealan ukoliko vas interesuje psihologija komunikacije koja se uspešno može primeniti u radnom okruženju.

Night life team building podrazumeva noćni, grupni provod, uz mogućnost organizacije raznih zabavnih sadržaja (kviza, tombole, nagradne igre, plesnih ili drugih takmičenja). Imate dodatnu energiju koju želite da iskoristite isključivo u svrhu zabave? Ovaj team building je stvoren za vaš kolektiv!

Kulinarski team building možda neće napraviti od vas profesionalce u kuhinji, ali će svakako podržati vašu kreativnost i dosadašnje umeće, a sve to služiće dobroj zabavi i na kraju – magiji nezaboravnih ukusa koje ćete i nakon organizovanih aktivnosti želeti dalje da usavršavate.

Kombinovani team building je najčešća opcija, jer mnogi kolektivi ocenjuju da im je potreban kolažni program dodatnih aktivnosti kako bi se svaki pojedinac kroz bogatsvo sopstvene različitosti uklopio u određeni segment.

Team building organization - What do we offer?

Our team of professional organizers is in charge of proposing and implementing all aspects of your team building-a. That includes:

  • Choice of location, organization of accommodation, meals, transportation and refreshments during breaks
  • Proposing activities and their required logistics, providing the materials and props
  • Professionals who lead the activities according to your wishes
  • Budgeting the complete event according to your capabilities and plans

What is the cost of a team building event?

Cena team building aktivnosti varira u skladu sa obimom i  vrstom sadržaja, kao i u zavisnosti od broja učesnika. Kompletna organizacija team buildinga se može planirati i prema jasno definisanom budžetu iz kojeg će naš tim izvući maksimum za vas.

S obzirom na različite mogućnosti najbolji put je da nakon vašeg osnovnog upita, zakažemo besplatne konsultacije na kojima ćete nam transparentno predstaviti svoje ideje i potrebe, a mi ćemo potom kreirati predloge, upravo onih sadržaja i aktivnosti, najpogodnijih za vaš tim.

Želite da zajedno kreiramo nezaboravan "team building"?

Budite slobodni da nam predstavite svoje ideje.

Želite da zajedno kreiramo nezaboravan utisak?

Budite slobodni da nam predstavite svoje ideje.