J. Subotića 12, Zemun (entr. from S. Markovića 11)
Contact +381 60 699 00 64

Wedding decorations

U vremenu kada je simbolika veoma važna i kada čak i najmanji detalj šalje određene poruke, javila se potreba za profesionalnim pristupom dekoraciji venčanja koja će, nema sumnje, igrati važnu ulogu u kreiranju utiska svakog gosta. Iz tog razloga, posvećenost ovoj temi od velikog je značaja, pa dekoraciju za svadbe još nazivamo i “lična karta venčanja“.

Naši mladenci potvrdili su važnost dugogodišnjeg iskustva poput onog kojim se može pohvaliti Arkadia, uz garanciju da će pristup i ponuda biti u potpunosti usklađene sa idejama svakog klijenta.

Verujemo da otvorenost u komunikaciji stvara uspešnu saradnju. Zbog toga smo prisutni u najširem segmentu podrške koja uključuje apsolutno sve – od bogatstva različitih stilova do logističkih mogućnosti.

arkadia-wedding-decorations

Uz idealan spoj vaših želja i profesionalnosti našeg tima stvorili smo atraktivan sistem koji podrazumeva dekoraciju mladenačkog stola, pažljivo odabranu pozadinu, detalje na stolovima i stolicama za goste, stolice za prijem, kutak za fotografisanje, dekoraciju ulaza, a posebnu pažnju posvećujemo podijumu kao centralnom i najvidljivijem delu sale. Ne zaboravljamo ni važnost bidermajera, poklona za goste, kićenja, pa sve do dekorisanja mladenačkog automobila.

Dan koji nema reprizu zahteva visok nivo odgovornosti, bilo da se radi o velikim svadbama ili intimnim venčanjima. Posvećenost svih nas podrazumeva prilagođavanje samom prostoru, kao i različitim stilovima, a samo neki od njih su rustično, etno, retro, glamurozno, elegantno, boho, belo, pastelno, tematski, romantično, vintage, prirodno ili zlatno…

Uzbudljiv proces dekoracije za svadbe uz kombinaciju elemenata ima jedan cilj – eleganciju stvorenu kreativnim pristupom i razmenom ideja koja će obogatiti vaš veliki dan.

Пусти видео запис
Пусти видео запис
Пусти видео запис
*

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Želite da zajedno kreiramo nezaboravan utisak?

    Budite slobodni da nam predstavite svoje ideje.