Poslovna orijentisanost zahteva mnogo više od samog vođenja biznisa. Međusobno upoznavanje na višem nivou, izgradnja poverenja i razumevanja osnove su dobrog team buildinga. Zabava, zajedničke aktivnosti i opuštena atmosfera se podrazumevaju, a na vama je izbor lokacije, teme i vremena trajanja.

Kreiranje sadržaja, profesionalno prilagođavanje programa, aktivnosti i satnice neki su od naših zadataka. Takođe, team building zavisi od strukture vašeg kolektiva. Pažljivo sastavljamo aktivnosti prema potrebama svih članova, tako da se niko od vaših kolega ne oseti isključeno.

Kako i gde možemo organizovati team building?

Zašto je važnan odlazak van stalnog mesta boravka? Pre svega zbog privatnosti, različitih zahteva grupnih aktivnosti, što više dodatnog sadržaja koji možda nije dostupan u vašoj blizini, a najvažnije – zbog apsolutne upućenosti članova jednih na druge. Raznoliki sadržaji kreiraju se isključivo prema afinitetima vas i vaših kolega.

Sportski team buildinzi – biciklističke ture, nadmetanje u plivanju, vožnja, jahanje – sve ovo prijaće avanturističkom duhu. Mlađi kolektivi ističu da su im sportske aktivnosti od posebnog značaja jer za njih često nemaju vremena dok se trude da unaprede svoje karijere. Sportovi se biraju u zavisnosti od broja učesnika, godina, interesovanja i želja.

Umetnički team buildinzi spajaju obilje art tehnika kroz koje će se uspešno izraziti svaki pojedinac, a kolektivna svest biće jača zbog specijalnih aktivnosti namenjenih za rad u grupi. Crtanje mandala, fraktalne tehnike, zajedničko vajanje… Zvuči kreativno i zabavno? Ovaj vid team buildinga pogodan je za sva godišta, sve prostore i ne zavisi od godišnjeg doba.

Coaching team buliding podrazumeva organizovanje sadržaja uz pomoć kojih svaki pojedinac dobija priliku da radi na sebi, ali i da bolje razume procese grupe kojoj pripada. Rad se uglavnom odvija kroz razne eksperimente, a učestvovanje često zahteva verbalno izražavanje. Ovaj team building je idealan ukoliko vas interesuje psihologija komunikacije koja se uspešno može primeniti u radnom okruženju.

Night life team building podrazumevaju noćni, grupni provod, uz mogućnost organizacije raznih zabavnih sadrzaja (kviza, tombole, nagradne igre, plesnih ili drugih takmičenja). Imate dodatnu energiju koju želite da iskoristite isključivo u svrhu zabave? Ovaj team building je stvoren za vaš kolektiv!

Kulinarski team building možda neće napraviti od vas profesionalce u kuhinji, ali će svakako podržati vašu kreativnost i dosadašnje umeće, a sve to služiće dobroj zabavi i na kraju – magiji nezaboravnih ukusa koje ćete i nakon organizovanih aktivnosti želeti dalje da usavršavate.

Kombinovani team buildinzi najčešća su opcija, jer mnogi kolektivi ocenjuju da im je potreban kolažni program dodatnih aktivnosti kako bi se svaki pojedinac kroz bogatsvo sopstvene različitosti uklopio u određeni segment.

Organizacija team buildinga - Šta tačno dobijate od nas?

Naš tim profesionalnih organizatora zadužen je za predlaganje i izvođenje svih delova vašeg team buildinga. To uključuje:

  • izbor lokacije, organizaciju smeštaja, obroka, prevoza i osveženja u pauzama
  • predlog aktivnosti, njihovu logističku podršku, obezbeđen potrebni materijal uz rekvizite
  • profesionalace koji bi vodili aktivnosti prema vašim željama
  • budžetiranje kompletnog događaja prema vašim mogućnostima i planovima

Koliko košta organizacija team buildinga?

Cenu team buildinga najsigurnije je odrediti prema vašem budžetu od kog ćemo napraviti maksimum. S obzirom na različite mogućnosti predlažemo da nas kontaktirate i dozvolite da prema dostupnom novcu i željama predložimo upravo one sadržaje i aktivnosti koji će biti najpogodnije za vaš tim.

*

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.