J. Subotića 12, Zemun (ulaz iz S. Markovića 11)
Kontakt +381 60 699 00 64

Dekoracije za svadbe

U vremenu kada je simbolika veoma važna i kada čak i najmanji detalj šalje određene poruke, javila se potreba za profesionalnim pristupom dekoraciji venčanja koja će, nema sumnje, igrati važnu ulogu u kreiranju utiska svakog gosta. Iz tog razloga, posvećenost ovoj temi od velikog je značaja, pa dekoraciju za svadbe još nazivamo i “lična karta venčanja“.

Naši mladenci potvrdili su važnost dugogodišnjeg iskustva poput onog kojim se može pohvaliti Arkadia, uz garanciju da će pristup i ponuda biti u potpunosti usklađene sa idejama svakog klijenta.

Verujemo da otvorenost u komunikaciji stvara uspešnu saradnju. Zbog toga smo prisutni u najširem segmentu podrške koja uključuje apsolutno sve – od bogatstva različitih stilova do logističkih mogućnosti.

arkadia-dekoracija-za-svadbe

Uz idealan spoj vaših želja i profesionalnosti našeg tima stvorili smo atraktivan sistem koji podrazumeva dekoraciju mladenačkog stola, pažljivo odabranu pozadinu, detalje na stolovima i stolicama za goste, stolice za prijem, kutak za fotografisanje, dekoraciju ulaza, a posebnu pažnju posvećujemo podijumu kao centralnom i najvidljivijem delu sale. Ne zaboravljamo ni važnost bidermajera, poklona za goste, kićenja, pa sve do dekorisanja mladenačkog automobila.

Dan koji nema reprizu zahteva visok nivo odgovornosti, bilo da se radi o velikim svadbama ili intimnim venčanjima. Posvećenost svih nas podrazumeva prilagođavanje samom prostoru, kao i različitim stilovima, a samo neki od njih su rustično, etno, retro, glamurozno, elegantno, boho, belo, pastelno, tematski, romantično, vintage, prirodno ili zlatno…

Uzbudljiv proces dekoracije za svadbe uz kombinaciju elemenata ima jedan cilj – eleganciju stvorenu kreativnim pristupom i razmenom ideja koja će obogatiti vaš veliki dan.

Pusti video zapis
Pusti video zapis
Pusti video zapis

Šta sve predstavlja dekoraciju za svadbu?

 • Ceremonija venčanja i slikanje Kreirani sa posebnom pažnjom, na raspolaganju su ne samo klasične kapije na dva ili četiri stuba, već i zlatni krugovi, retro pozadine, razne konstrukcije i instalacije, širok asortiman štampanih banera i još mnogo originalnih rešenja.
 • Mladenački stolovi. Izaberite svoj stil, boju, oblik, temu… Od klasičnih belih do moderno crnih, pastelnih i romanticnih, specificnih detalja, sa i bez osvetljenja…
 • Cveće. Cvetni aranžmani mogu biti od pravog ili svilenog cveća vrhunskog kvaliteta. U tom slučaju koristimo pravo zelenilo za impresivan efekat. Svežinu garantuje cveće koje stiže iz Holandije nekoliko dana pred vašu svadbu. Naši cvećari su školovani, kreativni majstori svog zanata sa dugogodišnjim iskustvom.
 • Specijalni aranžmani sa belim i crnim nojevim ili paunovim perjem, dekorativnim granama, ukrasnim detaljima… Kao dodatni detalj nudimo i osvetljenje aranžmana led lampicama.
 • Kompletna dekoracija sala za venčanje. Veliki izbor raznih dekorativnih materijala i detalja tu je da obogati salu posebnim sjajem. Uključuje baldahine, lampione, led rasvetu, lustere, ukrasne elementi iznad podijuma…
 • Svećnjaci. Da bi atmosfera na vašoj svadbi bila jos svečanija, ponudu smo obogatili velikim izborom jednokrakih, trokrakih i petokrakih svećnjaka u različitim visinama i za različite namene, dostupnih u srebrnoj, zlatnoj i crnoj boji.
 • Mašne za stolice širokog spektra izbora boja u preko 35 vrsti materijala.
  I to nije sve! Znamo da su detalji ključ dobre osnove, pa tako otvaramo razne mogućnosti dodataka od kojih su najpopularnij sveže ili veštačko cveće, štras trake ili kopče, a neretko se srećemo i sa mladenicma koji kreiraju svoj unikatni simbol svadbe.
 • Okrugli stolnjaci za banket ili četvrtasti za klasične stolove. Za banket stolove beli od trevire, od damasta puder roze, srebrni, ciklama i braon, satenski u crnoj, ljubičastoj ili boji po vašoj želji. Četvrtasti crni ili beli od trevire i krem damast sa sarom.
 • Posude i stalci za cveće. Na raspolaganju je veliki izbor staklenih ili keramičkih, niskih ili visokih posuda za cvetne aranžmane. Kocke, kugle, valjak, uske vaze – bele i crne, kornet vaze…. Pored toga, u ponudi su beli ili zlatni stalci za visoke cvetne instalacije.
 • Salvete su važan ukras na stolu i moguće ih je postaviti ili povezati na mnogo načina načina. Pored belih i bež salveta u ponudi su i puder roze, kao i zelene salvete. Tu je i veliki izbor najkvalitetnijih papirnih salveta. Takođe, na salvete je, pored već klasičnih satenskih trakica, moguće dodati i korsaže, kopče, kristale ili štampane kartice.
 • Ogledala. Okrugla, četvrtasta, raznih dimenzija i namena
 • Štampani materijali. Pozivnice i cestitke.Dizajn i štampa kartica sa imenima gostiju, brojeva za stolove, tabli sa rasporedom sedenja za goste ili tabli dobrodošlice, imena za stolove i još mnogo toga što može doprineti originalnom izgledu vaše dekoracije, ali i olakšati organizaciju svadbe.
 • Bidermajeri i cvetići za mladoženju i kumove.
 • Ukrasi za vrata, kapije, dvorišta, hodnike…
 • Ukrasi za goste. Proizvodimo ih baš za vas, prema vašim željama. Veštački cvetići za rever, narukvice za dame, venčići za glavu, klasični ili sa dozom kreativnog rešenja.
 • Pokloni za goste i cvetici za kicenje. Darujte goste lepim sitnicama i uspomenama na vaš specijalni dan. Prikladno zapakovani magneti za frižider, čokanjčići, liciderska srca, medenjaci, bombonice, bedževi i još mnogo toga…
 • Ukrašavanje automobila za mladence ili goste.
 • Baloni koji mogu biti pojedinačni, figure i stubovi ili tzv. “eksplozija balona“….
 • Rasveta, ozvučenje, suvi led, vulkani, vatrometi i razni drugi efekti koji će doprineti da vaša svadba bude jedinstveno i neponovljivo iskustvo!
*

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Želite da zajedno kreiramo nezaboravan utisak?

  Budite slobodni da nam predstavite svoje ideje.