Arkadia dekoracije za svadbe

već 17 godina tradicije

Dobro došli u svet gde se vaši snovi o savršenoj svadbi ostvaruju. Razumemo važnost vašeg velikog dana i posvećeni smo stvaranju atmosfere koja odražava vašu ličnost i stil.

Naš tim stručnjaka za dekoracije za svadbe prilagođava svaki detalj vašim željama, osiguravajući da svaki trenutak vašeg venčanja bude nezaboravan.

Jedinstven koncept

Uz idealan spoj vaših želja i stručnosti, veština i iskustva našeg tima za dekoraciju venčanja stvorili smo atraktivan i prilagodljiv sistem rada i konceptualizacije svakog projekta dekoracije venčanja.

Na vama je da naglas izgovorite i ono o čemu ste samo stidljivo maštali, a mi smo tu da vas povedemo na put do ostvarenja tih želja. 

Možete sa nama podeliti fotografije i primere najrazličitijih stilova dekoracije na koje ste ikada naišli i pomislili da će baš to biti vaš izbor. Ne plašite se da saznate šta smo sve u mogućnosti da kreiramo i na koji način se to može uklopiti u vaš budžet – dajte nam izazov, u tome uživamo!

Prilagodićemo stil prostoru i vašoj energiji

Svaka ljubavna priča je jedinstvena, a tako i dekoracija vaše svadbe. Od klasične elegancije, preko rustičnog i retro stila, elegantnih i ekstravagantnih kombinacija boja, crveno, tamno plavo, zlatno, čisto belo i mistično crno, pa sve do moderne elegancije, soft glam stila, tematskih dekoracija i inspiracije prirodom.

Koncept dekoracije za svadbe koji mi zastupamo podrazumeva osmišljavanje i razradu ideje do najsitnijih detalja. Samo na taj način možemo personalizovati i prilagoditi dekor vama i prostoru koji ste odabrali i ostvariti puni efekat.

Jedna kompletna scenografija podrazumeva dekoraciju mladenačkog stola, pažljivo odabranu pozadinu za fotografisanje sa gostima, detalje na stolovima i stolicama za goste, stolice za prijem, kutak za fotografisanje, dekoraciju ulaza i još mnogo toga. Ne zaboravljamo ni važnost bidermajera, poklona za goste, kićenja za svatove, pa sve do dekorisanja mladenačkog automobila.

Uzbudljiv proces upoznavanja sa klijentima, njihovim željama i idejama, kombinovanje elemenata i kreiranje najboljeg rešenja u okviru raspoloživog budžeta čini ovaj posao jednim od najkreativnijih i najlepših.

Galerija prethodnih projekata svedoči o našoj sposobnosti da transformišemo svaki prostor u magično mesto.

Pusti video zapis

Dekoracija i organizacija – Restoran Topčiderac – Beograd

Pusti video zapis

Dekoracija venčanja – Restoran Topčiderac – Beograd

Koji elementi čine dekoraciju za venčanje?

Dekoracija mladenačkog stola

Mladenčki sto je, pored podijuma za igru, centralna tačka svakog prostora u kojem se održava proslava venčanja – zbog toga posvećujemo posebnu pažnju dekoraciji mladenačkog stola, transformišući ga u pravo umetničko delo.

Kombinujemo cvetne aranžmane od svežeg i svilenog cveća sa najrazličitijim elementima dekora i fokusom na celokupni utisak koji odražava energiju svakog para.

Bilo da preferirate minimalistički stil dekoracije ili raskošne cvetne aranžmane ili čak, kompleksne montažne konstukcije kreiraćemo kompoziciju i atmosferu koja će upotpuniti i prostor i vašu svadbenu priču i ostaviti trajni utisak na sve prisutne.

Previous slide
Next slide

Ceremonija venčanja i pozadina za slikanje sa gostima

Dekoracija pozadine mladenačkog stola ispred kojeg se može obaviti ceremonija venčanja i fotografisanje sa gostima, ima veliki uticaj na potpuni doživljaj celog prostora i dekora u njemu.

Dekoracija pozadine za slikanje ne mora nužno biti pozadina mladenačkog stola, već može predsatvljati poseban kutak u prostoru u kojem ćete i pored ceremonije venčanja i zvaničnog dela fotografisanja moći zabležiti mnoštvo kreativnih uspomena tokom celog dana. Ove pozadine ne samo da dodaju estetsku vrednost vašim fotografijama, već i stvaraju harmoničan vizualni kontekst koji se uklapa u ukupni dekor prostora.

Kreiranje personalizovane pozadine, bilo da je to šarmantna floralna instalacija, jednostavna kapija na dva ili četiri stuba, zlatni kružni elementi, razne inspirativne konstrukcije i instalacije ili personalizovani štampani baneri, daje poseban pečat ceremoniji i omogućava gostima da zabeleže uspomene u okruženju koje odražava stil i temu vašeg venčanja.

Previous slide
Next slide

Cvetni aranžmani

Cvetni aranžmani su esencijalni element svake svadbene dekoracije, a naš tim florista igra ključnu ulogu u stvaranju očaravajuće scenografije. Sa bogatim iskustvom i nesvakidašnjom kreativnošću, naši floristi dizajniraju različite stilove i forme cvetnih aranžmana koji obogaćuju kako mladenački sto i pozadine, tako i stolove za goste za kompletan utisak.

Imate mogućnost izbora između svežeg i svilenog cveća, uz savete naših dekoratera u vezi sa detaljima jedne i druge vrste.

Koristeći sveže i svileno cveće, kreiramo atmosferu koja oduzima dah i ostavlja neizbrisiv utisak na svakog gosta, doprinoseći ukupnom vizuelnom identitetu vašeg venčanja.

Previous slide
Next slide
Pusti video zapis

Dekoracija venčanja – Beli dvor- Čačak

Dekoracija stolova za goste

Kod dekoracije stolova za goste, takođe imamo široko polje za iskazivanje kreatinosti – pre svega, pored cvetnih aranžmana, na stolovima za goste mogu biti postavljeni specijalni aranžmani koji kombinuju perje, dekorativne grane, i druge zanimljive elemente, sve uz dodatak led lampica koje doprinose celokupnom izgledu.

Dekoraciju stolova upotpunjuju razni svećnjaći, originalne mašne za stolice, specijalno dizajnirani stolnjaci, posude i stalci za cveće, ogledala, i personalizovani štampani materijali. Luksuzne salvete i personalizovani pokloni za goste na svakom mestu dodatno obogaćuju doživljaj i pružaju osećaj pažnje i sofisticiranosti.

Previous slide
Next slide

Sve za kompletan utisak

ARKADIA tim za dekoraciju venčanja je najveća stalna, organizovana grupa na našim prostorima koju čine scenografi, dekorateri, arhitekate, grafički dizajneri, floristi, logističari i monteri koji iza sebe imaju preko 3500 uspešno realizovanih projekata dekoracije.

Očekuje vas širok izbor personalizovanih štampanih materijala, pozivnice za venčanje, kartice sa imenima gostiju, brojevi za stolove, table sa rasporedom sedenja za goste ili table dobrodošlice i još mnogo toga što može doprineti originalnom izgledu vaše dekoracije, ali i olakšati organizaciju svadbe.

Tu su i bidermajeri, korsaži, ukrasi, instalacije sa balonima, oprema za suvi led, rasveta i još mnogo detalja.

Za potpuni utisak preporučićemo uvek ono šta se najbolje uklapa u zamisao, želju, očekivanja i budžet klijenta na osnovu našeg
dugogodišnjeg iskustva.

Pogledajte galeriju naših projekata

Pronađite inspiraciju za svoj dan

Nema sumnje, dekoracija igra važnu ulogu u kreiranju utiska svakog gosta na svadbi. Iz tog razloga, posvećenost ovom delu organizacije venčanja od velikog je značaja i slobodno možemo reći da je dekoracija – “lična karta venčanja“.

Naši mladenci potvrdili su važnost dugogodišnjeg iskustva poput onog kojim se može pohvaliti Arkadia, uz garanciju da će pristup i ponuda biti u potpunosti usklađene sa idejama svakog klijenta.

Verujemo da otvorenost u komunikaciji stvara uspešnu saradnju. Zbog toga smo prisutni u najširem segmentu podrške koja uključuje apsolutno sve – od bogatstva različitih stilova do logističkih mogućnosti.

U vremenu kada je simbolika veoma važna i kada čak i najmanji detalj šalje važne poruke, javila se potreba za profesionalnim pristupom dekoraciji venčanja.

Dan koji nema reprizu zahteva visok nivo odgovornosti – to je ono što garantujemo svakom klijentu! 

Želite da zajedno kreiramo nezaboravan utisak?

Budite slobodni da nam predstavite svoje ideje.

Želite da zajedno kreiramo nezaboravan utisak?

Budite slobodni da nam predstavite svoje ideje.