Vreme je da organizujete
sopstveni uspeh

Korak napred - vaš izbor!

Već dugo maštate o poslu organizatora venčanja a niste se usudili da napravite iskorak? I dalje ste nesigurni gde će vas radoznalost dovesti?

Posao organizatora venčanja svako može da doživi onako kako njemu najviše odgovara, ali jedno je sigurno – NIKADA NIJE DOSADNO!

Upustite se u avanturu upoznavanja ovog posla kroz našu trodnevnu obuku, na kojoj ćete sigurno osetiti deo atmosfere i energije koju nose najiskusniji organizatori u regionu, a energija i volja su ono što će vam uz svo praktično znanje koje ćete dobiti biti neizmerna motivacija.

Zašto baš ova obuka?

Kada smo pre nekoliko godina počeli sa edukacijama u ovoj formi, očigledno nismo bili svesni vrednosti koju dajemo. Ali ni granica zadovoljstva koje možemo sebi priuštiti.

Prethodne obuke su nam donele nove kolege sa kojima danas svakodnevno radimo i rastemo, saradnike koji su uz nas pokrenuli svoje biznise i nastavili sa nama da rastu i zbog njih i inspiraciju da ovu obuku učinimo još boljim izborom za svakoga ko je poseti.

Ovo je jedina obuka za organizaciju venčanja koja se održava već 4 godine i nakon koje ćete imati partnera i mentora u kojem god pravcu da nastavite.  

Kome je namenjena obuka?

Šta dobijate na ovoj obuci?

 • 90 konkretnih tema koje obrađujemo u vezi sa organizacijom venčanja

 • 10 zasebnih oblasti, sa konkretnim primerima, napomenama i savetima

 • konkretne primere ugovora sa klijentima i saradnicima, kao i primere budžetiranja

 • konkretne primere ponuda dobavljača

 • koncept kreiranja i praktične primere protokola, odnosno koordinacije na dan proslave i šta sve on treba da sadrži

 • predavanja iskusnih muzičara, fotografa, šefova kuhinja i menadžera restorana sa jasnim pregledom ovog posla iz njihovog ugla

 • sve relevantne informacije koje će vam pomoći da organizujete svoj budući posao ili sopstveno venčanje

 • učenje o načinu na koji treba da razmišljate, šta da nikako ne zanemarite i kako da se razvijate dalje u vrhunske organizatore događaja

 • 3 dana po 8 sati prezentovanja primera, materijala i konkretnih saveta (2 dana zaredom, tokom vikenda i treći dan nakon urađenih praktičnih zadataka koje predavači zadaju polaznicima)

Jedini kurs na tržištu na kojem ćete u tri dana obogatiti svoje znanje primenljivim savetima i biti sposobni da započnete nove ideje.

Zašto Arkadia?

4000
dekorisanih događaja
1800
organizovanih venčanja
20
godina rada u event industriji
  • bavimo se suštinom i dajemo savete koje možete odmah primeniti
  • zato što se i naš tim još uvek širi i u potrazi smo za novim kadrovima, a ovo je najbolji način da ih upoznamo i prepoznamo
  • učimo Vas na koji način da razmišljate i na šta sve da obraćate pažnju
  • nećemo Vam govoriti ono šta Vam se sviđa da čujete, nego šta zaista treba da čujete i koristite

Šta ovaj kurs čini posebnim?

 • Učenje od iskusnih organizatora sa preko 20 godina iskustva 
 • Predavači sa preko 4000 uspešnih događaja u svojim portfolijima
 • Međunarodno iskustvo koje će vas inspirisati
 • Praktične veštine i materijali koje možete primeniti odmah 
 • Jedinstveni kurs koji se ne može naći na tržištu
 • Detalji koji će vam pomoći da proširite svoje poslovanje ili započnete karijeru u ovoj uzbudljivoj industriji 
 • Saveti i trikovi iz prakse za brži napredak

Obuka pokriva sve oblasti sa kojima ćete se susresti tokom rada i daje odgovore na sva pitanja koje je potrebno da znate kako biste mogli da idete kroz ovaj dan, a da ceo taj plan ima realne osnove koje će biti bazirane na ponudi na tržištu, realnim okolnostima koje su date, a ne samo na željama i očekivanjima.

Fokus ove obuke je namerno organizacija VENČANJA, jer po svojoj prirodi velikih očekivanja i kompleksnosti zadataka koje zahteva, organizacija ovih proslava je ubedljivo najkomplikovanija.

Kada savladate koncept organizacije venčanja koji ćete upoznati na našoj obuci ni organizacija ostalih vidova proslava (rođendani, godišnjice, krštenja, korporativne proslave…) za vas neće predstavljati nikakav problem. 

Termini održavanja obuke u 2024. godini još uvek nisu određeni.

09. i 10. Decembar

ISKORISTITE PRILIKU ZA NOVI POČETAK

Nakon ove obuke možete sa sigurnošću organizovati sve proslave, jer dobijate uputstva za rad koja vas vode na tom putu.

Cena obuke

337 €

(u dinarskoj protitvvrednosti)

+ BONUS

Pristup ONLINE obuci

Vrednost ONLINE obuke sa snimljenim video materijalom koji možete iznova neograničeno gledati tokom 3 meseca je 167 eura! Uz uplatu obuke uživo dobijate i pristup online lekcijama potpuno BESPLATNO! Iskoristite ovu priliku da i nakon obuke imate online mentorstvo i mogućnost ponavljanja gradiva iznova.

Plaćanje se vrši putem uplatnice koju ćete dobiti na Vašu email adresu , nakon što popunite formu za prijavu. Uplata se vrši u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate, na broj računa koji je naveden na uplatnici.

Šta kažu polaznici obuke?

Česta pitanja

Da li se dobija sertifikat?

Nakon završene obuke i urađenog praktičnog zadatka, dobijate potvrdu o pohađenju naše obuke, koju saa već mnogi kandidati ističu u svojim biografijama i koja im pomaže u dobijanju prilike za posao u event industriji.

Apsolutno. Ukoliko razumete srpski jezik, pridružićete se mnogim polaznicima iz zemalja regiona koji su zavšili našu obuku.

Prema dogovoru svih polaznika grupe, zakazujemo termin za pregledanje rešenja praktičnih zadataka i diskusiju o njima.

Dobro je
neprijatelj
savršenog!

Arkadia postoji već 17. godina.

Kvalitet na prvom mestu, kao naša osnovna zvezda vodilja, doneo nam je mnoštvo pozitivnih komentara i najbolju poziciju na tržistu dekoracije i organizacije venčanja.

Naš tim je veliki i stalno raste. Svi smo došli iz raznih poslova koje smo radili i spojili razna znanja, iskustva i veštine, i uspeli u ovome da pronađemo svoj autentičan i prepoznatljiv stil. Među nama ima organizatora sa ugostiteljskim iskustvom, turizmologa, florista, aranžera, scenografa, grafičkih dizajnera, montera… Ono što svi mi delimo jeste kreativnost, dobra organizacija, želja za napretkom, podržavanje i stručnost.

Odlučili ste da napredujete?

Radujemo se zajedničkom radu na tome!

Želite da zajedno kreiramo nezaboravan utisak?

Budite slobodni da nam predstavite svoje ideje.