Dekoracije za rođendan

Dekoracija rođendana u svoj specifičnosti ove vrste slavlja zahteva široku ponudu uz izrazito individualni pristup, obuhvatajući apsolutno sve dobi – od rođendana za decu, preko punoletstava, do rođendana za odrasle. Arkadia je kreirala program čijim se kvalitetom ističe kao lider u ovoj oblasti, a zadovoljni klijenti podsticaj su da svakodnevno napredujemo i pratimo novitete, usklađujući ih sa vašim željama.

arkadia-dekoracija-rodjendana-32

Dekoracije dečijih rođendana

Iz generacije u generaciju, dekoracija rođendana za decu postaje sve maštovitija, a mališani uživaju u detaljima i sa oduševljenjem prihvataju kreativan prostor koji dele sa svojim drugarima.

Posebnu pažnju posvećujemo otkrivanju okoline, novih reči i koraka koje delimo povodom prvog rođendana, a svaki naredni podrazumeva novu bajku i radost. Kutak za igru koji dekorišemo odiše čarolijom sadrži atraktivne figurice, motive iz omiljenih crtaća, animaciju u vidu trakica, šljokica i konfeta, uvek omiljene detalje poput personalizovanih čokoladica, vode i sokića, uz nezaboravni, originalni dizajn kutijica za grickalice i stalka za krofne.

Ne zaboravljamo – iznad svih neočekivanih trenutaka koje donosi odrastanje svakog deteta stoji snaga roditeljske ljubavi!

Dekoracije za 18. rođendan

Prema zahtevima i elementima dekora, 18. rođendani približili su se najvećim slavljima poput svadbi. Punoletstvo označava početnu fazu zrelosti, a samim tim i potpuno novi fokus u skladu dekorativnih detalja i želja koje donosi nova energija.

Bilo da je vaš izbor tematsko slavlje ili jednostavnija kombinacija elemenata dekora, ne sme se zaboraviti važnost boja i stila kao simbola karaktera. Bedževi, poruke na narukvicama, mesto za fotografisanje… Sve može biti personalizovano do najsitnijih detalja i pružiti posebnost trenucima koje delimo sa voljenim osobama.

Arkadia je tu da kompletan dizajn uskladi sa idejama i prostorom koji ste izabrali, kreirajući originalni svet po kom će vaše punoletstvo uz dobro raspoloženje gostiju biti veličanstveno i zauvek upamćeno!

Dekoracije rođendana odraslih

I kako smo svakom proslavom rođendana malo veće dete nego prethodne godine, detalji koji se vezuju za rođendane mališana ili proslavu punoletstva sada mogu stvoriti idealnu kombinaciju, a svi novi motivi dobrodošli su kao “začin“ koji će nas podsetiti da smo bogatiji za nova iskustva.

Naš zadatak je da se prilagodimo vama i pratimo vaše snove! Stilisti, grafički dizajneri, aranžeri i ostali profesionalni članovi i našeg tima, uz korišćenje inovativne opreme, osmisliće i najmanju sitnicu za originalno iskustvo i maksimalno uživanje. Euforija iznenađenja, čestitki i poklona definitivno ne broji godine!

Planirate proslavu rođendana? Pozovite nas za ideje i bogatu ponudu!

Bilo da je reč o organizaciji ili dekoraciji, garanciju kvaliteta realizacije koju sprovodi naš tim potvrdili su mnogi zadovoljni klijenti. Kreirajmo zajedno vaše nezaboravne trenutke!

*

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Pogledajte naše dekoracije rođendana

    Želite da zajedno kreiramo nezaboravan utisak?

    Budite slobodni da nam predstavite svoje ideje.