Dekoracija rođendana u svoj specifičnosti ove vrste slavlja zahteva široku ponudu uz izrazito individualni pristup, obuhvatajući apsolutno sve dobi – od rođendana za decu, preko punoletstava, do rođendana za odrasle. Arkadia je kreirala program čijim se kvalitetom ističe kao lider u ovoj oblasti, a zadovoljni klijenti podsticaj su da svakodnevno napredujemo i pratimo novitete, usklađujući ih sa vašim željama.

arkadia-dekoracija-rodjendana-32

Dekoracije dečijih rođendana

Iz generacije u generaciju, dekoracija rođendana za decu postaje sve maštovitija, a mališani uživaju u detaljima i sa oduševljenjem prihvataju kreativan prostor koji dele sa svojim drugarima.

Posebnu pažnju posvećujemo otkrivanju okoline, novih reči i koraka koje delimo povodom prvog rođendana, a svaki naredni podrazumeva novu bajku i radost. Kutak za igru koji dekorišemo odiše čarolijom sadrži atraktivne figurice, motive iz omiljenih crtaća, animaciju u vidu trakica, šljokica i konfeta, uvek omiljene detalje poput personalizovanih čokoladica, vode i sokića, uz nezaboravni, originalni dizajn kutijica za grickalice i stalka za krofne.

Ne zaboravljamo – iznad svih neočekivanih trenutaka koje donosi odrastanje svakog deteta stoji snaga roditeljske ljubavi!

Dekoracije za 18. rođendan

Prema zahtevima i elementima dekora, 18. rođendani približili su se najvećim slavljima poput svadbi. Punoletstvo označava početnu fazu zrelosti, a samim tim i potpuno novi fokus u skladu dekorativnih detalja i želja koje donosi nova energija.

Bilo da je vaš izbor tematsko slavlje ili jednostavnija kombinacija elemenata dekora, ne sme se zaboraviti važnost boja i stila kao simbola karaktera. Bedževi, poruke na narukvicama, mesto za fotografisanje… Sve može biti personalizovano do najsitnijih detalja i pružiti posebnost trenucima koje delimo sa voljenim osobama.

Arkadia je tu da kompletan dizajn uskladi sa idejama i prostorom koji ste izabrali, kreirajući originalni svet po kom će vaše punoletstvo uz dobro raspoloženje gostiju biti veličanstveno i zauvek upamćeno!

Dekoracije rođendana odraslih

I kako smo svakom proslavom rođendana malo veće dete nego prethodne godine, detalji koji se vezuju za rođendane mališana ili proslavu punoletstva sada mogu stvoriti idealnu kombinaciju, a svi novi motivi dobrodošli su kao “začin“ koji će nas podsetiti da smo bogatiji za nova iskustva.

Naš zadatak je da se prilagodimo vama i pratimo vaše snove! Stilisti, grafički dizajneri, aranžeri i ostali profesionalni članovi i našeg tima, uz korišćenje inovativne opreme, osmisliće i najmanju sitnicu za originalno iskustvo i maksimalno uživanje. Euforija iznenađenja, čestitki i poklona definitivno ne broji godine!

Planirate proslavu rođendana? Pozovite nas za ideje i bogatu ponudu!

Bilo da je reč o organizaciji ili dekoraciji, garanciju kvaliteta realizacije koju sprovodi naš tim potvrdili su mnogi zadovoljni klijenti. Kreirajmo zajedno vaše nezaboravne trenutke!

*

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Pogledajte naše dekoracije rođendana