Dečiji rođendani – Organizacija rođendana

Svaka nova generacija zahteva inovaciju u dekoraciji dečijih rođendana. Omiljeni crtani likovi se menjaju, fokusi su različiti od onih na koje smo navikli… Ipak, organizacija ovakvog povoda zahteva standard i potpuno predanost koja je veoma specifična kada su u pitanju najmlađi. Najveća radost za naše mališane svakako je dan kada su u centru pažnje pred mnogo zvanica koje nisu navikli da vide na jednom mestu, učeči da izbroje svećice na torti dok kreiraju svoj svet.

Naš tim profesionalaca rešiće sve izazove pred kojima se nalazite kao roditelj. Ne brinite da li je torta stigla u komadu do frižidera, da li je fotograf došao na vreme, da li ste podigli kolače, da li će se istopiti… Vodeći se iskustvom koje traje godinama, kako i svim zadovoljnim klijentima, garantujemo da će svaki važan datum proći baš onako kao što ste zamislili.

arkadia-organizacija-decijih-rodjendana-51

Šta Arkadia može da uradi za vas?

 • Pronalazimo idealni prostor koji će se savršeno uklopiti u vaše želje i potrebe
 • Dogovaramo sa najboljima sve detalje oko hrane, slatkog stola, pića…
 • Pomažemo u dekoraciji prostora kako bi vi, vaše dete i njegovo društvo bili oduševljeni kutkom o kom su sanjali
 • Kreiramo potpuno prilagođeni koncept svečanosti
 • Dogovaramo muzički i zabavni program prema ukusu koji sami odredite
 • Organizujemo animatore, klovnove, mađioničare i sve što je potrebno da žurka vašeg najmlađeg člana porodice protekne sa puno pozitivne energije i visokom dozom interakcije
 • Organizujemo druge jedinstvene aktivnosti prilagođene uzrastu
 • Brinemo i o drugim detaljima kako biste se vi potpuno opustili, proveli kvalitetno vreme bez stresa i posvetili se svakom gostu

Nakon što nas kontaktirate...

            Nakon kontaktiranja našeg tima profesionalaca dobićete osnovne informacije o usluzi, kao i odgovore na sva pitanja koja imate. Cena organizacije zavisiće od kompleksnosti vaše zamisli. Kada dogovorimo detalje, uz jasnu viziju koja nijednog trenutka neće odstupiti od vaših želja, Arkadia će učiniti sve da organizacija protekne u najbesprekornijem smeru. Ne postoji lepši povod od dečijeg rođendana i zato obezbedite vašem najmlađem članu događaj iz bajke!

*

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Želite da zajedno kreiramo nezaboravan utisak?

  Budite slobodni da nam predstavite svoje ideje.